Proizvodi

Najbolja rješenja za Vaše projekte

Proizvodi u ponudi

Nudimo najbolje proizvode kao rješenje za sve Vaše građevinske programe i projekte. Nudimo sve vrste zidnih i krovnih panela u PUR,PIR i mineralna vuna u
raznim bojama po Vašem izboru.

Krovne panele nudimo u debljini 30 – 150 mm
Zidne panele nudimo u debljini 30 – 200 mm
Preporučena max dužina panela: 13,50 m

Proizvod
Proizvodi od panela
Naša ponuda

Iz naše ponude izdvajamo

U našoj ponudi možete pronaći kompletni asortiman termoizolacionih panela za zidove i krovove, sa poliuretanom (PUR), poliizocijanuratom (PIR) i mineralnom vunom. Topanel® termoizolacioni paneli pružaju visoku toplotnu izolaciju, jer imaju malu toplotnu provodljivost, čuvajući na taj način toplotu i smanjujući potrošnju energije. Pored toga, paneli od poliizocijanurata i mineralne vune su i vatrootporni. U nastavku možete saznati više tehničke detalje za sve vrste termoizolacionih panela.

Pur & Pir

Pur & Pir

Mineralna vuna

Mineralna vuna

THERMOTOP

Što je Thermotop

THERMOTOP® je inovativna termoizolaciona ploča promenljive debljine, izrađena od PIR (poliizocijanurat) pjene, koja se preporučuje u bilo kojoj toplinskoj izolaciji. Proizvedene po najvišim standardima kvalitete, izolaciske ploče THERMOTOP® temelje se na suvremenom sustavu termoizolacije, što ih čini najboljom alternativom klasičnim polistirenskim proizvodima (stiroporu).

Prednosti Thermotop-a

U usporedbi sa klasičnim polistirenom, rješenje za izolaciju THERMOTOP® dolazi sa mnogim prednostima – zahvaljujući PIR (poliizocijanurat) toplotnoj izolacionoj pjeni – što THERMOTOP čini glavnim izborom u pogledu termoizolacije, toplinske rehabilitacije, ili oblaganja zgrada.

PIR termoizolacijska ploča THERMOTOP

Parne barijere (PB)

Parne barijere

Želite naručiti? Pošaljite nam upit preko e-obrazca.

Regium paneli